Uncategorized

Змагалися юні програмісти

16-17-го листопада 2012 року в Чернігівському державному технологічному університеті на базі кафедри Інформаційних та комп’ютерних систем відбувся обласний конкурс з інформаційних технологій.

До університету приїхали учні, переможці районних змагань з комп`ютерних технологій, члени гуртків та секцій. Всього приїхало 37 учасників з 8-го по 11 класи, які створили 13 команд.

Готуючись до змагання, кожен учасник самостійно виконував домашню роботу за обраною цікавою темою: космос, робототехніка, мій навчальний заклад, мій населений пункт та моє захоплення. Презентації були цікаві та різнобічні.

Представницьке журі із числа викладачів технологічного університету, уважно вислуховувало та гідно оцінило роботи юних програмістів.

За результатами роботи журі перше місце зайняла команда Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Друге місце – команда міста Чернігова, а третє місце журі віддало відразу двом командам – з Куликівки та Носівської СЮТ.

Переможці цього конкурсу будуть захищати честь нашої області в м.Тернополі на Всеукраїнському конкурсі комп`ютерних технологій.

Змагання відбулися завдяки зусиллям керівництва Чернігівського державного технологічного університету, яке надало комп`ютерні лабораторії.

Спонсором змагання уже вкотре виступила Чернігівська кондитерська фабрика «Стріла», яка вручила кожному учаснику солодощі. Цінні подарунки переможці отримали від обласного управління освіти.