Добавить:

Читайте «Siver Info» в удобном для Вас формате

• Siver Info on twitter Siver Info on facebook Siver Info Вконтакте Приложение для мобильных устройств Наш тулбар rss канал раздела
    Добавить наш виджет на Яндекс Приложение для мобильных устройств Siver Info на I.UA

Наша кнопка

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Страница 1 из 11
Черниговский городской форум (www.siver-info.com) » Общий раздел » Хобби и увлечения » 21 червня - Свято Музики (Вы бажаєте прийняти участь?)
21 червня - Свято Музики
slav_kДата: Четверг, 2011-10-20, 10:55 | Сообщение # 1
Рядовой
Награды: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
21 червня - Свято Музики у м Роздільна

Вітаю Вас, музиканти і всі творчі люди міста Чернігів!

Пропоную Вам підтримати ініціативу м Роздільна (Одеська обл) на проведення 21 червня - Свята Музики.

Оскільки більш ніж у ста країнах Світу це свято вже проводиться, й з неймовірно великим успіхом,
то чому б і в Україні не запровадити проведення подібного заходу як добру щорічну традицію...

Особисто мені, як організаторові роздільняньського Свята Музики, було б цікаво почути нові голоси та
нових музикантів з Чернігіва на наступному Святі Музики у м Роздільна, що відбудеться 21 червня 2012 року.

Проте, можливо хтось з ваших людей може організувати щось подібне цього дня, тоді зацікавлені музиканти
(і я у тому числі) могли б приїхати до Чернігіва, щоб представити наші творчі можливості на вашій території.

Але поки що плануємо, що 21 червня 2012 року, ми відмічатимемо Свято Музики саме у м Роздільна, і тому,
заздалегідь запрошуємо всіх тих, що бажають приєднатися до нас цього дня, щоб виступити на нашій сцені.

Ви бажаєте прийняти участь у Святі Музики? Обов'язкові умови:

1) виступ виконавця або гурту обов'язково наживо (фонограми заборонені).
2) попереднє (до концерту) прослуховування потенційного учасника (кандидата).

P.s. Ви можете переглянути як пройшло Свято Музики 21 червня 2011 у м Роздільна тут

21 juin - Fete de la Musique
ГорожанинДата: Суббота, 2011-11-05, 18:44 | Сообщение # 2
Главный модератор каталога сайтов
Награды: 5
И казалось бы причем тут Чернигов? biggrin biggrin biggrin

Я не всегда бываю сам собой
slav_kДата: Пятница, 2011-12-02, 08:54 | Сообщение # 3
Рядовой
Награды: 0
Горожанин, город Чернигов тут очень даже "причём"!
Точно также как и другие города Украины и зарубежья... 21 июня - Праздник Музыки - праздник интернациональный, и не знает географических границ.

21 juin - Fete de la Musique
ГорожанинДата: Понедельник, 2011-12-05, 00:28 | Сообщение # 4
Главный модератор каталога сайтов
Награды: 5
slav_k, biggrin

Я не всегда бываю сам собой
Черниговский городской форум (www.siver-info.com) » Общий раздел » Хобби и увлечения » 21 червня - Свято Музики (Вы бажаєте прийняти участь?)
Страница 1 из 11
Поиск: